LYT nu - 6 timers workshop

LYT nu

Hent folder om LYT nu dagen for mere information

Lyt er en lørdag for dig som har svært ved at sige noget, på skolen, i gymnasiet, blandt venner, i butikker og andre steder hvor mennesker samles og mødes.

 

En lørdag hvor 15-25årrige mødes fra kl. 11.30-17.30 i København og får professionel coaching i at komme i gang med at tale med ligestillede. LYT er en fortløbende forløb der kører hver 6.uge.Mellem lørdags workshoppene er der opgaver hver eneste uge som deltagerne får grundig instruktion i på workshoppen.

 

Der er afholdt 13 LYT nu Workshops fra Januar 2019 til december 2020

 

To psykologer Gitte Sommer og Aino Holme, der til dagligt arbejder med børn og unge der ikke kan, eller har svært ved at få ordene frem uden for hjemmet, vil lede jer gennem dagene. På de fleste workshops er vores nye psykolog Rebecca Wandel også med, Rebecca har beskæftiget sig med Selektiv mutisme siden maj 2019.

Næste LYTnu workshop er d 27.02.2021 da vi grundet COVID 19 har måttet aflyse 16.01.2021. Vi er dog sikret lovlighed d 27.02.2021 da  selvstændige psykologers sektion har tilladelse til at køre gruppeforløb  med mere end 5 deltagere, blot vi holder afstand :-)

 

 

Vi vil forsøge at etablere et netværk mellem deltagerne der kan fungere mellem LYT dagene i København

 

Hvor?: Dagen afholdes hos Aino Holme i praksis for Psykiatri og Psykologi Vesterbrogade 20  2. tv. 1620 KBH V

 

Hvornår?:NÆste gang er d 27.02.2021 fra 11.30-17.30 Så hvis du er bosat i Jylland kan du nå frem og tilbage samme dag

 

Pris: Prisen for  6 timers workshop er kr 4000 som faktureres efter afholdelsen, afbud til en workshop skal ske senest en uge før afholdelsen, ellers betales fuld pris. Prisen inkluderer  hvad der svarer til 7,2 sessioner s intenst samvær og træning med andre der har det som dig, arbejdsark, og hjemmeopgaver,  frokost, snaks og mulighed for ”madpakke” til hjemturen hvis man kommer fra Fyn eller Jylland. Madpakke skal Bestilles ved mail til Aino en uge før hver workshop

 

Hent folder om LYT nu dagen for mere information

 

 

Tilmelding til dagen

 

Dit navn*
Din e-mail*
Dit telefonnummer*
Adresse*
Postnummer og by*
Barnets navn*
Barnets alder*
Bekræftelse*