Kursus til Forældre, hvis børn har OCD

klinikrum.jpg

Det er pinefuldt at se sit barn lide, og det er hårdt at skulle have sit barns OCD med, hvor man end færdes med barnet, for "OCD'en" fylder ofte mere end et ekstra barn, fordi barnet, der lider af OCD, hele tiden må stoppe op, gå baglæns, slikke på noget, tælle, dreje tre gange, og udføre andre rituelle handlinger. Som voksne omkring sådant et barn kan frustrationen stige, så det berører ens egen generelle livsglæde med store følger for en selv og resten af familien, ikke mindst det OCD ramte barn.
Jeg samler små grupper på 3-4 forældrepar/forældrer til kurser, der tager udgangspunkt i de aktuellle deltageres problemstillinger med egne børn. Kurserne kører 1 aften om måneden i 2-3 timer afhængig af deltagerantal. Som udgangspunkt kører et kursus over 4 gange, men der kan laves individuelle justeringer i grupperne, hvis det ønskes.

Sådan tilmelder du dig OCD forældrekursus

Du viser din interesse for et sådant kursus ved, at skrive en e-mail til mig her fra siden. Kursus opstart afhænger alene af tilmeldinger, jeg starter et nyt kursus op når jeg har 3-4 forældrepar. Dette skyldes, at det, af hensyn til dynamikken, er nødvendigt med mindst 6 deltagere på et sådant kursus.

Send en e-mail til mig

Dit Navn
Din email adresse
Besked